High level

training en coaching

High level

training en

coaching

“A leader is one who knows the way, goes the way and shows the way.”  John C. Maxwell 

Als ICF-gecertificeerd business coach begeleid ik CEO’s en leiders op topniveau. Ik train je om je brein beter te benutten zodat je mentaal aansterkt als leider en zo meer zichtbaar je impact vergroot. Daarnaast coach ik je. Het verschil met training zit in het feit dat we bij coaching ervan uitgaan dat de kennis, het vertrouwen en de kracht die je nodig hebt om jouw transformatie te realiseren allang in jou zit. Je hebt niemand nodig die je zegt hoe en wat je moet doen. Dan zou ik van jou geen leider maar een volger maken. In coaching begeleid ik je op je traject in zelfinzicht waardoor je zelf jouw waarheid vindt. Want wat ik zeg, betekent iets. Wat je zelf zegt, betekent alles voor je. 


Je start met een high end strategiesessie. Als je dat voltooit, kan je vervolgens in het jaartraject stappen.

VIP jaartraject The Crown

In dit exclusief jaartraject sta ik een jaar lang aan je zijde om een grote transformatie te laten plaatsvinden: rijk én rijkelijk geïnspireerd leven.