Klanten vertellen

Klanten

vertellen

Deze mensen delen graag hun ervaringen met jou.
Uiteraard volledig confidentieel. 

Kim begeleidde me in mijn groei als CEO van een Belgisch beursgenoteerd bedrijf. Ze daagde me uit om veel verder te gaan in mijn leiderschap, durfde me uit mijn comfortzone halen met mijn speeches en zette me in de media. Met haar realiseerde ik meer dan ik voor mogelijk had gehouden. Ik ben haar ontzettend dankbaar.
CEO multinational
Initieel kwam ik bij Kim voor een mediatraining. Maar dat bleek maar het topje van de ijsberg. Ze begeleidde me in mijn leiderschap. Ik voel me niet alleen sterker maar vooral ook veel rustiger. Ze geeft heel concrete tips in verband met focus, tijdsbesteding en communicatie. Tegelijkertijd gaat ze confronterende vragen niet uit de weg. Een verrijking.
Minister
Toen ik Kim contacteerde, stond ik in de vuurlinie. Ik werd gevraagd door verschillende media om mijn verhaal te doen. Kim maakte niet alleen onmiddellijk tijd vrij maar schatte ook de ernst van de zaak goed in. Dankzij haar coaching besefte ik hoe belangrijk het was om uit de media te blijven die dagen en vonden we een heel respectvolle manier om dat te doen. Wat ik kreeg van haar, is onbetaalbaar. Dat besef ik maar al te goed.
CEO
Je hebt een blijvende verandering bij mij teweeg gebracht en daar ben ik je super dankbaar voor. Wie had gedacht dat ik ooit zo’n geweldige reacties zou krijgen op mijn presentaties? Recent kreeg ik op een congres volgende reactie: “ fijn om je enthousiasme en professionaliteit te voelen”. Toen dacht ik ook: “Dat is dankzij Kim!”. Veel succes verder: ik hoop dat je nog steeds met evenveel enthousiasme mensen een nieuwe kijk op zichzelf en de wereld geeft.
Professor oncologie
Ik contacteerde Kim omdat ik veel stress ervaarde om te spreken in het parlement. Ze zorgde ervoor dat ik buiten mijn comfortzone leerde gaan door te focussen op wat ik werkelijk wilde bereiken. Dankzij haar overwon ik niet alleen mijn angst. De dag dat ik écht mijn moment nam op het spreekgestoelte werd een dag die ik me voor altijd zal herinneren. Het was mijn doorbraak.
Politica
Kim slaagde er in 8 sessies in mijn omzet te laten vertienvoudigen. Ze leerde me te focussen op de volgers die ik echt wil aantrekken, welke sponsors bij mijn waarden passen en te durven loslaten wat niet langer past. Ondertussen heb ik 2,16 miljoen abonnees!
Internationale Youtuber
Samenwerken met Kim gaf me een extra paar vleugels en mijn dromen worden alleen maar groter, ik krijg nu ook meer opdrachten die helemaal passen bij die eindeloze dromen.
Presentatrice
Onder Kim haar begeleiding slaagde ik er in 1 jaar tijd in om te evolueren van een zanger die gedraaid werd op de radio naar iemand die de Lotto Arena vulde.
Artiest