Mijn Waarden

Mijn

Waarden

Five minutes of fame? Daar bedanken we voor. Ik investeer in lange termijn-relaties en richt mijn blik op de toekomst. Samen laten we jouw potentieel ontluiken in een persoonlijk groeiproces dat tijd, aandacht en toewijding vraagt. Maar het resultaat zal er zijn, dat beloof ik jou!

Als je zichtbaar succes wilt, werk dan eerst aan het onzichtbare in jezelf. Mindset is everything! En dat kan je trainen. Omdenken en her-programmeren zeg maar. Mijn no-box-whatsoever brein helpt je om creatief aan de slag te gaan met hoe jij met je mindset omgaat.

Ik geloof in kunst en de drijvende kracht van creatieve zielen die de status quo in vraag durven stellen. Zij gebruiken hun verbeelding. Want, wat je je kan inbeelden, kan je waarheid worden en daarom verbeelden we jouw toekomst. Of het nu een storyboard, een tekening, een schilderij, een film of een verhaal is. We geloven in de kracht van storytelling en hoe generaties hun verhalen overleveren.

“Imagination is more important than knowledge.” – A. Einstein

Vanuit inspiratie kan je de kracht vinden om je waarheid te leven en uit te dragen. Ik engageer me om jouw koersmotivator en inspirator te zijn, zodat jij op jouw beurt anderen kan inspireren. Overtuigend, oprecht en 100% vanuit je eigen intuïtie en visie.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk. Een idyllische plek die schoonheid uitstraalt en geschiedenis ademt. Hier gaan innerlijke rust en bruisende creativiteit hand in hand. Een magische setting die jou én mij doet dromen van zoveel opportuniteiten.

Met een positieve attitude en een open geest sta ik in deze wereld. Angsten, onzekerheden of twijfels? Die zijn er natuurlijk ook, maar dankzij de duisternis kunnen we het licht zien. Ik omring mij met mensen die het licht opzoeken en niet in de schaduw willen blijven zitten.

Ik geloof niet in vastgeroeste opvattingen, wel in een growth mindset. Door je blik op de wereld open te stellen en continu bij te leren, kan je jezelf helemaal ontplooien. Precies daarom blijf ik investeren in mezelf met tal van opleidingen in verschillende vakgebieden.

Familie komt van het Latijnse ‘familia’, wat staat voor ‘het geheel van huisgenoten’. Wie in mijn huis komt, wordt een deel van mijn familie. Uit welk familiesysteem je komt, heeft een sterke invloed op je wereldbeeld. Het vormt jouw verleden, heden én toekomst.

Groeien doe je in alle rust, op je eigen tempo en buiten het bereik van mogelijke stoorzenders. Daarom creëren we een veilige haven voor jou, waar confidentialiteit het codewoord is. Je kan ongestoord je eigen persoonlijkheid verkennen om zo sterker naar buiten terug te keren.

Alles wat ik onderneem, doe ik vanuit mijn vrouwelijke kracht. Ik leef en werk met passie en doe niets liever dan dat vuur doorgeven aan anderen. Albert Einstein zei ooit: “Alles is energie.” Ik kan niet wachten om mijn energie met jou te delen! 

BENIEUWD HOE DEZE WAARDEN JOU KUNNEN VERSTERKEN?