Toplocaties

Toplocaties

Het is een plek midden in de natuur, helemaal afgelegen, omgeven door kilometers velden en bossen. Ik ontvang je daar en je kan er tot rust komen. Je ontdekt er jouw natuur.

Tegelijkertijd is het een majestueuze plek. De grandeur van verleden, heden en toekomst komen er samen. Zo ontdek jij ook jouw grandeur. We hebben geleerd om ons altijd heel bescheiden op te stellen. En dat is een mooie eigenschap naar de buitenwereld toe. Maar als je je ook bescheiden blijft opstellen naar jezelf, dan houd je jezelf klein. Erkennen welke talenten je hebt, wie je bent en hoe je de wereld kan dienen door net als leider impactvol naar buiten te treden, is even belangrijk. Deze plek begeleidt je daarin. 

En tenslotte is het ook een plek waar geloof door de eeuwen heen een belangrijke plek innam. En geloof in jezelf is onontbeerlijk als leider, net als geloof in de toekomst en geloof in de kracht dat mensen willen groeien en willen geloven in jou en in zichzelf.

 

Waarom is de plek waar ik coach en train zo belangrijk?

Toen ik met BV’s werkte en hen meenam naar het buitenland voor opnames, merkte ik dat het voor hen zoveel deugd deed om niet herkend te worden. Ze konden over straat lopen zonder dat iemand hen aansprak. Ze kwamen tot rust. En zodra we terug in het vliegtuig naar huis stapten en de eerste passagier hen aansprak, verstrakte het gezicht van die BV opnieuw. Alsof er terug een masker opgezet werd. 

We dragen allemaal maskers op de een of andere manier, op bepaalde ogenblikken bij bepaalde mensen. Des te meer we ons hiervan bewust zijn, des te bewuster kunnen we beslissen deze maskers af te leggen en ons te tonen voor wie we zijn. Niet langer ‘groot’ maar kwetsbaarder groot, wat ik ‘groots’ noem. Hiervoor heb je ook een plek nodig waar je in alle confidentialiteit geen imago moet hoog houden, maar net kan ontdekken hoe jouw imago en het beeld van leiderschap dat je uitdraagt, verbonden is met wie je werkelijk bent. 

In de rush van elke dag merk ik dat het moeilijk is om even stil te staan bij jezelf, je wensen en dromen, kortom bij wat je werkelijk wil en wie je ten diepste bent. En toch is dat onbewuste hetgeen ons het meest drijft. Daarom vond ik het belangrijk om een plek te creëren die je begeleidt in je proces van groots leiderschap.

Wanneer we als mens bereid zijn leiderschap op te nemen, dan start dat van binnenuit. Wanneer je praat over leiderschap, ben je nog geen leider. Je wordt een leider door innerlijk te groeien en dat naar buiten uit te stralen. Het is het onzichtbare zichtbaar maken en zo exponentieel groeien. Stilstaan om sneller vooruit te gaan. Deze plek lijkt al eeuwen stil te staan en tegelijkertijd omarmt ze de meest innovatieve technieken en is ze klaar voor de toekomst.

Daarom geef ik je mijn plek graag cadeau.

In service of your dreams,

Kim