Over Mij

Over mij

Mijn passie is jou en je bedrijf te laten uitgroeien tot de beste versie van jezelf. Zo ervaar je meer succes, rijkdom en vrijheid. Het is mijn missie in het leven. En daarom school ik mij constant bij. Dat is het commitment dat ik aanga om mijn klanten aan de top te begeleiden. Daarom vind je hier meer over mij en mijn ‘why’: waarom ik de dingen doe die ik doe, de opleidingen, mijn ervaring en mijn levensverhaal. Laat je inspireren!

Ik ben internationaal gecertificeerd business coach (ICF) en geaccrediteerd enneagram practitioner. En daarnaast volgde ik nog talloze opleidingen. En dat doe ik nog steeds bij gerenommeerde trainers, coaches en experts om de vinger aan de pols te houden van mijn expertise: de combi van communicatie, mindset en leiderschap. Meer weten over welke opleidingen ik volgde en wie mijn leermeesters zijn?

Klik hier.  Maar opleidingen stellen niets voor als je het enkel bij theorie houdt. Ik geloof sterk in walk your talk. Ik kan niemand iets aanleren als die persoon niet zelf wil leren. Ik kan wel een voorbeeld zijn door niet alleen erover te praten maar door het vooral te doen. En mijn ervaring bouwde ik op van kindsbeen af tot vandaag.

Al heel mijn leven sta ik op podia. Het voelt aan als thuiskomen. Als kind reisde ik door Europa met zang, deed ik voordracht, theater en studeerde muziek (piano en orgel). Als ik niet voor school werkte, verslond ik boeken. Na mijn studies Germaanse gaf ik lessen Communicatie aan de universiteit van Wuhan, China. Thuisgekomen met de award voor Best Professor of the Year wilde ik ervaring opdoen op een groter en zichtbaarder podium. 

En zo begon ik te werken voor televisie. 12 jaar lang maakte ik televisieprogramma’s voor de nationale zenders VRT, VTM en SBS. Eerst als researcher/redacteur. Nadien als eindredacteur. Hier leerde ik storytelling, interviewtechnieken en mensen achter de schermen begeleiden in de media.

Toen ik al die ervaring opgedaan had, werd het tijd voor een volgende stap. In 2012 startte ik mijn eigen zaak als communicatietrainer gespecialiseerd in mediatraining, speech- en presentatietraining, debat- en interviewtechnieken.  Dat liep goed en dankzij mijn klanten voelde ik dat ik meer wilde. Op communicatievlak was mijn honger gestild maar ik miste de psychologie van de mens achter de communicatie. Om de begeleiding van mijn klanten nog veel verder te kunnen verdiepen. En daarom besloot ik me bij te scholen. Zo werd ik ook internationaal gediplomeerd executive business coach.

Ondertussen groeide mijn interesse verder in hoe je communicatie en mindset kan combineren om nog veel sterker leiderschap neer te zetten. En daar ben ik vandaag. Elke dag leer ik bij over communicatie, mindset en leiderschap. Het is mijn droom om een hefboom te zijn voor mijn ‘hefboommensen’. Want als ik iemand tot groots leider kan begeleiden, dan kan die persoon weer vele mensen inspireren tot groots leiderschap. Hoe mooi is de wereld dan!

En daarom ben je heel welkom om samen deze tocht aan te vangen.

In service of your dreams,

Kim